Inhoud | Hoofdgerechten |
---|---|
Mosselen Gourmet of Vleesfondue Raclet Omelet uit de oven Courgette met brie Kalkoen dijen Gevulde kalkoen filé Hartige taart met andijvie Hartige taart met paprika en champions Hartige taart met spek en prei Ovenschotel met rodekool en gehakt Cadeautje van bladerdeeg Fazant met Vijgen Bobotie |
MosselenBenodigdheden
Werkwijze
|
Gourmet of VleesfondueBenodigdheden
|
RacletBenodigdheden
|
; |
Omelet uit de ovenBenodigdheden
Werkwijze
Hetelucht oven 170 ° 30 minuten. |
Courgette met brie.Benodigdheden
Werkwijze
In de oven: 3d hetelucht oven 150° 20 minuten |
Kalkoen dijenBenodigdheden
Werkwijze
3d heteluchtoven 170 ° tijd afhankelijk van de grote van het vlees. |
Gevulde kalkoen filéBenodigdheden voor de vulling
Werkwijze
Benodigdheden voor de kalkoen
Werkwijze
|
Hartige taart met andijvieBenodigdheden
Werkwijze
3d heteluchtoven 180 ° 30 minuten. |
Hartige taart met paprika en champignonsBenodigdheden
Werkwijze
3d heteluchtoven 180 ° 30 minuten. |
Hartige taart met spek en preiBenodigdheden
Werkwijze
3d heteluchtoven 180 ° 30 minuten. |
Ovenschotel met rodekool en gehaktBenodigdheden
Werkwijze
|
Cadeautje van bladerdeegBenodigdheden
Werkwijze
3 d hetelucht ovenstand 180° 30 minuten |
Fazant met VijgenBenodigdheden
Werkwijze
|
Bobotie (Afrikaanse ovenschotel)Benodigdheden
Werkwijze
30 minuten in de oven op 180° |